Periuța de dinți ultrasonică Emmi-Dental Professional

Compania Emmi Ultrasonic AG are o tradiție de peste 20 de ani în dezvoltarea de tehnologii cu ultrasunete pentru aplicații industriale sau private. Deși periuțele Emmi-Dent nu sunt foarte populare în Romania, ele există pe piața europeană de câțiva ani buni, iar tehnologia încorporată în periuțele EmmiDental și dezvoltată de Emmi Ultrasonic este protejată prin patent până în anul 2027.

Periuta de dinti ultrasonica Emmi-Dental Professional

Performanță și caracteristici

Deși multe periuțe de dinți electrice sunt numite ultrasonice sau au denumiri care sugerează prezența unei astfel de tehnologii cu ultrasunete, ele nu conțin un chip ultrasonic, ci oferă doar un periaj prin mișcari de rotație. Spre deosebire de acestea, periuța Emmi-Dental Professional nu se bazează pe perierea la înaltă frecvență, ci pe tehnologia ultrasonică, capabilă să efectueze 94 de milioane de oscilații pe minut.

Emmi-Dental Professional generează ultrasunete folosind microchip-ul ultrasonic din capătul de periaj. Acest chip generează 94 de milioane de unde ultrasonice (air oscillations) pe care le transmite prin perii capătului și prin pasta de dinți specială cu nano-bule către dinți și gingii, oferind astfel o curățare profundă fără periaj propriu-zis.

Impulsurile ultrasonice sunt capabile să penetreze dintii și gingiile distrugând bacteriile și placa dentară acolo unde perii unei periuțe de dinți normale nu reușesc să ajungă. Această tehnologie oferă o acțiune eficientă împotriva bolilor periodontale (bolile gingiei) în îndepărtarea petelor (de vin, cafea sau nicotină) și împotriva respirației urât mirositoare, fără a irita gingiile și fără a afecta smalțul dinților.

Formula specială a pastei de dinti cu nano-bule, îi permite acesteia să pătrundă adânc între dinți și în cele mai mici locuri îmbunătățind efectul undelor ultrasonice. Curățarea dinților cu pasta cu nano-bule reușește să îndepărteze eficient placa, tartrul și resturile de mâncare.

Disponibilă online la: Emag și Marketonline.

Periuta de dinti ultrasonica Emmi-Dental Professional

Usurința în utilizare

Pachetul periuței conține periuța de dinți (mânerul), 2 capete de periaj, 1 capăt de eliminare a tartrului, pasta de dinți specială cu nano-bule și suportul de încărcare. Din păcate, nu vine însoțită de un suport pentru transport.

Oferind o curățare fără un periaj propriu-zis, periuța de dinți Emmi-Dental Professional poate fi folosită fără probleme chiar și de către copii sau persoane cu dinți sensibili, aparate dentare, implanturi, punți sau fațete dentare. Extrem de eficientă în cazul copiilor, care poate nu sunt suficient de riguroși în menținerea igienei orale. Cu Emmi Dental Professional, copiii nu trebuie decât să apropie periuța de dinți și să o lase să acționeze și pot renunța la folosirea aței dentare, deoarece periuța electrică curăță tot, inclusiv spatiile greu de atins dintre dinți.

Disponibilă online la: Emag și Marketonline.

Periuta de dinti ultrasonica Emmi-Dental Professional

Concluzie

Deși poate că nu este foarte populară pe piața din România, periuța Emmi-Dental Professional oferă o tehnologie unică, cea prin ultra-sunete – prezentă și în cadrul aparatelor profesionale folosite în cabinetele stomatologice pentru detratraj.

Chiar dacă are un singur program de periaj și mai puține accesorii decât alte modele, garanția de 24 de luni, prețul mediu în rândul periutelor electrice și tehnologia unică, recomandă periuța de dinți Emmi-Dental Professional ca o investiție profitabilă în sănătatea dvs. dentară.

Disponibilă online la: Emag și Marketonline.

Inca nu stiti care este periuta potrivita? Cititi mai multe detalii si despre celelalte periute de dinti electrice.

Părerea utilizatorilor*

*Parerile utilizatorilor provin din mesajele primite pe adresa noastra, dar si de pe alte site-uri de specialitate, romanesti si internationale.

La inceput am fost sceptica ca functioneaza, dar aveam pe acasa cateva pastile revelatoare de placa (cele care coloreaza in rosu depunerile de pe dinti) si am constatat ca ii curata foarte bine. Pentru mine era un chin periajul pana acum pentru ca am dintii si gingiile sensibile. Iti ia cateva zile sa te obisnuiesti sa nu misti periuta din obisnuinta.
PRO:
– curata bine dintii;
– nu mai am dureri la periaj;
– periuta este foarte usoara.
CONTRA:
– dureaza mai mult nitel periajul;
– nu am gasit pasta de dinti emmi ultrasonic pe site-ul emag.

Aveam o inflamatie si sangerare la un dinte ce au disparut dupa cateva zile. Detin aceasta periuta de aproximativ 3 saptamani si pot sa spun ca sunt foarte multumit de cum isi face treaba.
PRO:
– Dupa ”periaj” care desi tine nitel mai mult, dintii sunt mult mai luciosi. Au disparut si unele pete chiar daca nu toate;
– Acumulatorul tine destul de mult;
– Forma captului ce ajunge foarte usor pe masele din spate si greutatea mica a manerului.
CONTRA:
– Se puteau folosi alte materiale dar nu ma deranjeaza.

Am inceput sa folosesc periuta Emmi-Dent in decembrie 2012, chiar dupa o vizita la dentist. Acesta imi spusese ca aveam gingia inflamata in doua locuri si ma sfatuise sa fiu atenta. Dupa ce am folosit Emmi-dent timp de 4 luni, medicul stomatolog mi-a confirmat ca inflamatiile au disparut, iar gingiile sunt sanatoase. Multumesc Emmi-dent pentru acest produs grozav.
Pot spune ca ofera ceea ce pretinde! Sunt impresionat si foarte multumit de periuta mea Emmident si cred ca si dentistul meu va fi mai fericit 🙂
Recunosc ca sunt un dependent de guma de mestecat si bomboane mentolate din pricina respiratiei urat mirositoare(gratie tigarilor pe care le-am lasat acum 2 ani)… Cam dupa maxim 2 ore de la periaj aveam aceeasi respiratie ca la trezire. Poate o fi vre-un efect placebo, foarte straniu, dar respiratia tinde sa fie ceva mai proaspata pe parcursul zilei… Si o folosesc de doar 3 zile. Am inca dubii ca e genuine si ca intr-adevar foloseste ultrasunete… Dar ii voi acorda cele 4 saptamani de gratie.
PRO: pare sa functioneze…
CONTRA: Un aspect mai ieftin si mai badaran decat asta… Nu se putea. Manerul cu baterii este mare fix degeaba. Tehnologia cu adevarat activa se gaseste in capetele detasabile… Corpul fiind doar un mare recipient de acumulatori si un vibrator total derutant (pentru ca nu stii daca vibratiile sau chiar ultrasunetele iti curata dintii).

Pin It on Pinterest