Periuță de dinți electrică Oral-B PRO 1000, reîncărcabilă, curățare 3D, 1 program, 2 capete, Alb/Albastru

Oral-B este o marcă cunoscută, cu tradiție în dezvoltarea de produse destinate igienei orale. Modelul Oral-B Pro 1000 este o periuță de dinți electrică care, deși există de ani buni pe piață, încă constituie un concurent serios pentru ultimele modele.

Periuta electrica Oral-B Pro1000

Performanță și caracteristici

Bazată pe binecunoscuta tehnologie Oral-B 3D Cleaning, periuța oferă un periaj eficient prin cele 40.000 de pulsații și 8800 oscilații pe minut, fiind astfel la fel de puternică ca și cele mai noi și mai scumpe periuțe. Această tehnologie de la Oral-B este una dintre cele mai eficiente de pe piață.

Desi are un singur program de periaj, periuța de dinți electrică Oral-B Pro Care 1000 reușește să ofere o curățare eficientă. Mânerul conține butonul de start-stop, un indicator de presiune, care te avertizează atunci când apeși foarte tare și un cronometru. Acesta te avertizează la fiecare 30 de secunde, pentru a schimba zona de curățare.

Situându-se în gama periuțelor electrice ieftine, Pro 1000 nu este însoțită de multe accesorii. În pachet găsim doar un singur cap de periaj, încărcătorul și un suport pentru călătorie.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Periuta electrica Oral-B Pro1000

Ușurința în utilizare

Deși are un preț mic fațâ de alte periuțe de dinți electrice, Oral-B PRO 1000 este construită din materiale de calitate, este robustă, rezistentă și pare să reziste bine în timp.

Bateria reîncărcabilă asigură o durată de funcționare de până la o săptămână, cu două periaje pe zi de câte două minute. Nu este foarte mult, mai ales dacă o comparăm cu periuțele Sonicare care rezistă până la trei săptămâni, însă suficient pentru o utilizare normală. Reîncărcarea se face simplu printr-un suport care se conectează la priză.

Periuța Oral-B PRO 1000 poate fi ușor luată în deplasări deoarece vine însoțită de un suport pentru călătorii.

Periuta de dinti electrica Oral-B Pro1000

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei periuțe de dinti electrice și nu vreți să cheltuiți o avere, nu căutați programe multiple, dar doriți un produs de calitate, periuța de dinți electrică Oral-B Professional Care 1000 este o alegere potrivită.

La un preț redus, cu puține accesorii și un singur mod de periaj, periuța este totuși eficientă și vă va îmbunătăți cu siguranță sănătatea orală. Daca treceți de la o periuță de dinți manuală, veți observa cu siguranță diferența.

Vă recomandăm achiziționarea unui sterilizator împreună cu modelul PRO 1000. Având un singur cap de periaj, probabil că acesta va rămâne umed între utilizări, favorizând astfel dezvoltarea bacteriilor.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Încă nu știți care este periuța potrivită? Citiți mai multe detalii și despre celelalte periuțe de dinți electrice.

Pin It on Pinterest