iBright – Dinți mai albi și strălucitori în numai 5 zile, fără vizită la medicul dentist

Un zâmbet strălucitor va fi întotdeauna o parte importantă a primei impresii pe care o lăsăm celor din jurul nostru. Cu toții cunoaștem tratamentele profesionale de la cabinetele stomatologice, care albesc dinții și le redau acel aspect natural și curat. Însă acest tip de procedeu nu este accesibil pentru oricine, fiind destul de costisitor, cu efecte de scurtă durată, care duce la o repetare a albirii la câteva săptămâni.

Dacă te confrunți cu problema dinților galbeni, atunci este bine să descoperi cauza: fumatul, consumul regulat de cafea sau ceai, unele tratamente medicamentoase, înaintarea în vârstă, unele boli, igiena dentară necorespunzătoare.

Albire dinti cu iBright - pret, pareri, forum

Indiferent de cauză, un lucru este cert, ai nevoie de un tratament eficient și sigur pentru tipul tău de dinți, fie că vorbim de dantură sensibilă sau predispusă la carii. Un astfel de tratament este iBright, un kit de albire al dinților, care poate fi utilizat în confortul casei tale, cu efecte similare cu cele obținute la cabinetele de specialitate.

iBright este exact ce ai nevoie pentru o albire treptată, cu efecte de lungă durată și fără să deterioreze smalțul natural al dinților. Kitul conține o serie de instrumente și substanțe, concepute pentru a acționa direct la locul problemei, fără să producă dezechilibre sau complicații la nivelul danturii.

Efectele iBright asupra dinților

Uneori, chiar dacă te speli pe dinți de 2 ori pe zi, folosești ața dentară după fiecare masă și apă de gură profesională, aspectul galben al dinților poate persista fără nicio problemă. Din moment ca igiena dentară este corespunzătoare, ne putem gândi la calitatea alimentelor consumate, care de cele mai multe ori pot duce la pătarea dinților, îngălbenirea lor, și aici vorbim mai ales despre cafea, vin, ceai și alte băuturi din aceiași categorie.

Dacă nu dorești să renunți la consumul acestor lichide, atunci ai nevoie de un tratament de albire, care să protejeze structura naturală a dinților, dar care să aibă efecte de lungă durată, pentru a nu fi nevoit să repeți procesul la intervale scurte.

În acest sens a fost elaborat kitul iBright, de către o echipă de specialiști în medicina dentară din Germania. Aceștia au dorit să pună la dispoziția pacienților un kit complet de albire al dinților, care poate fi folosit cu ușurință acasă, care să asigure o economisire a banilor și timpului. Astfel, au creat iBright, destinat să fie utilizat 5 zile pentru un aspect mai alb și mai strălucitor al dinților. Poate fi aplicat și local, pe anumite părți din dantură care au nevoie de albire sau pe anumiți dinți afectați.

IBright poate fi folosit de către orice persoană, chiar și de cei cu dinții mai sensibili. Nu conține substanțe periculoase sau nocive pentru dantură, smalțul fiind astfel protejat și structura dinților rămânând intactă. În general, cei care au încercat deja iBright au avut nevoie de o singură sesiune de tratament, de 5 zile pentru obținerea efectului dorit. Se poate repeta procesul de albire la nevoie, în funcție de alimentele și lichidele pe care obișnuiești să le consumi regulat, de vicii, precum fumatul și de starea de sănătate.

Comanda IBRIGHT la pret promotional

Acest kit de albire al dinților a devenit extrem de popular printre celebrități și oamenii obișnuiți, datorită modului simplu de utilizare, al substanțelor benefice din compoziția gelului și al efectului rapid pe care îl conferă, încă de la prima aplicare. Nu vei mai avea grija programării la stomatolog, nu va mai trebui să aștepți să intrii la consult și vei economisi o sumă considerabilă de bani. În plus, iBright este soluția perfectă de albire pentru cei care au teamă de stomatolog și preferă să apeleze la metode naturale sau astfel de kituri.

Ingredientele active din iBright

Poți fi sigur de eficiența iBright, fiind un produs elaborat și îndelung testat de o echipă de specialiști în domeniul stomatologiei. În vederea realizării acestui kit s-au utilizat ingrediente de cea mai bună calitate, care să fie în același timp eficiente ca mijloace de albire a dinților, dar care să nu afecteze calitatea danturii.

Astfel, întâlnim ingrediente precum perboratul de sodiu, folosit în diferite industrii pentru albire, fiind o alternativă mai stabilă față de cunoscutul peroxid de hidrogen. Perboratul de sodiu este destul de des întâlnit în diferite tratamente stomatologice, având proprietăți antiseptice și de dezinfectare.

Un alt compus al gelului din kitul iBright, cristalele de hidroxiapatită, un tip de mineral natural care poate fi găsit în structura oaselor și a dinților la om. Poate fi sintetizat sub diferite forme, fiind folosit cel mai des la reconstrucții de os, remodelare a dinților și consolidare a smalțului. Este sigur de utilizat, mai ales dacă se află în combinație cu alte elemente care pot potența și intensifica efectul final.

Modul de utilizare iBright

iBright este un kit complet de albire al dinților, care poate fi utilizat cu ușurință, în confortul casei tale. Pachetul conține: ghid de nuanțe, 5 șervețele cu fluor, spray 5ml pre-tratament, gel de albire 15ml, proteza de silicon, lampa LED 5W.

Ghidul de nuanțe este utilizat pentru a vedea evoluția procesului de albire și la ce nivel te afli în ceea ce privește aspectul îngălbenit al dinților.

Primul pas implică luarea unuia dintre șervețelele cu fluor, pulverizarea cu sprayul pre-tratament și aplicarea pe dinți prin mișcări ușoare, timp de 1 minut. Apoi se atașează proteza de silicon la lampa LED. Se va aplica gel pe proteză și se fixează apoi pe dinți, și se lasă să acționeze 10 minute. După cele 10 minute, lampa LED se stinge automat.

Prima sesiune se recomandă să țină 30 de minute, pentru ca următoarele sesiuni să fie doar de 10-20 minute. Depinde foarte mult de eficiența la nivelul dinților și de sensibilitatea acestora. În cazul celor 30 minute se aprinde din nou lampa LED pentru o nouă sesiune de 10 minute.
iBright poate fi utilizat de către persoanele de peste 14 ani, aflat într-o stare de sănătate bună, fără alte afecțiuni cronice. Nu se recomandă în cazul femeilor însărcinate și a mamelor care alăptează.

Albirea dintilor in mod natural cu iBright

Prețul iBright

Un kit de iBright este suficient pentru un singur tratament, de 5 zile. După această perioadă dinții ar trebuie să fie mai albi cu până la 14 nuanțe, cu efecte de lungă durată. Prețul unui astfel de kit este de 179 lei, redus de la 199 lei!

Dacă dorești să oferi un kit cadou sau să ai stocul asigurat, poți comanda pachetul cu 2 cutii, la numai 299 lei, redus de la 398 lei. iBright se comandă numai online, de pe siteul producătorului sau al afiliaților oficiali.

Mărturiile și părerile celor care au încercat iBright

Conform ultimelor studii de piață, iBright se află în topul vânzărilor în spațiul european, devenind de ce în ce mai căutat și în România. Având ca suport renumele german de calitate, testarea prealabilă și acordul dat de o echipă avizată de specialiști, iBright este un produs sigur și eficient, apreciat de zeci de oameni.

Cei care au încercat deja iBright vorbesc despre ușurința cu care se utilizează, de timpul redus pe care îl petrec în fiecare zi la aplicarea iBright și de efectul care persistă, în comparație cu alte tratamente de acest fel. Iată câteva dintre părerile românilor care se bucură deja de efectele iBright:

Victor, 28 ani, Baia Mare. ”Sunt fumător și am problema cu dinții galbeni de câțiva ani. Am fost la dentist și am făcut albire profesională, dar efectul a durat mult prea puțin. După am zis să încerc ceva acasă și am descoperit iBright. Am văzut că are atât de multe reviewuri pozitive și am dat comandă de o cutie. Se aplică foarte simplu, doar 1 dată pe zi, timp de 5 zile. Efectul este exact ce căutam. Încă nu știu ce să spun despre rezistența în timp, pentru că am terminat tratamentul acum 2 săptămâni. Până acum totul arată bine.”

albire dinti cu iBright -pareri, forum-efecte, beneficii

Florina, 26 ani, Sibiu. ”Ce îmi place cel mai mult la iBright este modul simplu de folosire. Doar 10 minute pe zi și dinții sunt mai albi pe zi ce trece. Uneori am probleme cu hipersensibilitatea dinților, dar nu am văzut nici un efecte negativ de la iBright. Merită să încercați, o să vedeți o schimbare majoră a nuanței dinților.”

Luiza, 30 ani, Brașov. ”Inițial iubitul meu a comandat o cutie să vadă cum este și după ce am văzut efectele, am luat pachetul cu 2 cutii, pentru amândoi. Este un produs foarte bun, îl recomand cu drag. În 5 zile dinții mei sunt mai frumoși ca oricând, am început să zâmbesc mai des și să mă simt mai bine în pielea mea. Se utilizează foarte simplu, ai tot ce îți trebuie în pachet pentru un tratament complet.”

Comanda IBright la pret redus!

Concluzie

Dacă dorești o albire a dinților acasă, cu aspect profesional atunci tot ce îți trebuie găsești în kit-ul iBright. În numai 5 zile ajungi să deschizi nuanța dinților și să recapeți acel zâmbet strălucitor apreciat de toată lumea. Este foarte simplu de utilizat, cu un conținut de ingrediente care nu afectează smalțul natural al dinților, ci din contră, ajută la o păstrare mai bună a danturii în timp.

Efectele sunt de lungă durată, mai ales dacă ești atent la alimentație și lichidele consumate zilnic. Comandă cât mai repede kitul iBright pentru a beneficia de reducerea de preț și pentru a avea un zâmbet mai strălucitor ca niciodată.

Lasă un comentariu

3 × five =

Pin It on Pinterest