Denta Seal – efect de plombare și albire a dinților cu 2 periaje pe zi

Igiena orală reprezintă un aspect important al vieții de zi cu zi, fiind esențială pentru un aspect sănătos al dinților, lipsiți de carii și fisuri. Însă, sunt puține persoanele care se bucură în mod natural de o dantură puternică și nu au nevoie de o îngrijire mai mult decât normală.

De cele mai multe ori, alimentația, fumatul sau alte obiceiuri nocive ajung să deterioreze în timp dinții, aceștia devenind mai sensibili, predispuși la carii și dureri frecvente. Astfel, vizitele la medicul stomatolog ajung să fie din ce în ce mai dese, tratamentele mai complicate și costisitoare.

Vestea bună este că odată cu avansarea cercetărilor privind substanțele benefice care pot repara complet dinții, s-a ajuns la crearea lui Denta Seal. Denta Seal este o pastă de dinți profesională, pe bază de hidroxiapatită, care are efecte multiple de regenerare, întărire și albire a dinților.

Pasta de dinti Denta Seal - pret, pareri, forum

Dacă vei utiliza cu regularitate și corect Denta Seal te vei putea bucura de dinți mai puternic, în câteva luni de zile, fără să-ți mai planifici timpul în funcție de programările la stomatolog și în plus, vei economisi o sumă importantă de bani.

Denta Seal este mai mult decât o pastă de dinți obișnuită care doar curăță și îndepărtează resturile de alimente. Aceasta pătrunde adânc în structura dintelui, umple fisurile, reface smalțul și îl netezește, pentru a conferi dinților din nou acea strălucire naturală. Cu numai 2 periaje pe dinți poți să scapi de cariile în fază incipientă, să previi acumularea bacteriilor și să scapi de respirația cu miros neplăcut.

Efectele Denta Seal asupra dinților

Există o serie de factori externi care contribuie la deteriorarea mai rapidă a dinților și la apariția cariilor. Alimentația este unul dintre acești factori, mai ales cea bogată în zahăr, care duce la degradarea smalțului, apariția fisurilor, a cariilor și acumularea din ce în ce mai mare a bacteriilor în cavitatea bucală. De cele mai multe ori ignorăm sau pur și simplu nu știm că avem unele carii în fază incipientă, care netratate la timp se pot transforma în adevărate pericole pentru sănătatea dinților.

Dacă timpul sau banii nu îți permit vizite lunare la stomatolog, atunci pasta de dinți Denta Seal este ceea ce ai nevoie. Principalul efect al acesteia este cel de plombare a cariilor în fază incipientă, a fisurilor fine și sigilarea canalelor de dentină. Astfel, zona afectată de carie este curățată și reconsolidată, fisurile mici care atrag bacteriile și resturile de mâncare, sunt acoperite și astfel se reduce considerabil din sensibilitatea dinților la rece, dulce sau cald.

Pasta de dinti pentru albire Denta Seal

Alți factori nocivi pentru sănătatea dinților sunt viciile, precum fumatul și cafeaua, care duc la o distrugere inevitabilă a danturii. Dacă obișnuiești să bei cafea și să fumezi vei observa o îngălbenire accentuată a dinților, apariția petelor pe suprafața acestora, a respirației urât mirositoare și a cariilor. Denta Seal se adresează și acestei categorii de persoane fumătoare, fiind o modalitate simplă și eficientă de restructurare și consolidare a danturii. Substanțele active din Denta Seal fac ca smalțul dinților să revină la starea naturală, fără fisuri și pori în pulpa dentară, recăpătând astfel strălucirea și acea nuanță de alb natural al dinților.

De asemenea, Denta Seal are capacitatea de a capta bacteriiloe nocive din cavitatea bucală și de a le elimina la timp, împiedicând astfel formarea de noi carii și fisuri, dar și efectul de respirație urât mirositoare. Unele paste de dinți obișnuite au un efecte de 1-2 ore de respirație reîmprospătată, după care problema apare din nou. Dar cu Denta Seal, folosită de 2 ori pe zi, dimineața și seara, nu vei mai avea parte de situații incomode și jenante din cauza respirației neplăcute.

Denta Seal - pasta de dinti cu efect de albire

Este cunoscut faptul că dinții au nevoie de un aport important de calciu și fosfați pentru a se păstra sănătoși și puternici, dar acest lucru este de obicei neglijat de multe persoane cu probleme ale danturii. În acest sens, Denta Seal are efect de remineralizare a dinților, protejând constant aspectul și structura smalțului, formând o barieră de protecția contra bacteriilor și substanțelor nocive care atacă dantura.

Spre deosebire de majoritatea pastelor de dinți din comerț, Denta Seal nu conține fluor, fiind astfel sigur de utilizat perioade lungi de timp, fără efecte adverse sau contraindicații.

Ingredientele active din Denta Seal

Ingredientul de bază al Denta Seal este hidroxiapatita, un compus chimic care se regăsește în mod natural în structura dinților noștri. Este responsabilă de stocarea celei mai mari cantități de calciu și fosfor din organism, hidroxiapatita fiind cea care susține smalțul și sănătatea dinților, pornind de la rădăcină spre exterior. În Denta Seal, hidroxiapatita se găsește sub formă de nanoparticule, prelucrată astfel în mod special, pentru a pătrunde mai bine și rapid în fisurile cele mai fine ale dinților.

Efectul este cel de umplere al porilor din pulpa dentară și de sigilare a canalelor, pentru evitarea formării de carii și acumularea de bacterii. De asemenea, hidroxiapatita remineralizează dinții, conferind mai multă putere și protecție contra influenței negative a alimentelor consumate sau a băuturilor cu substanțe nocive. Astfel, bacteriile nu se mai prind într-o proporție atât de mare de suprafața dinților și sunt eliminate prin periaj, lăsând smalțul intact și neted.

Pasta de dinti cu hidroxiapatita

Modul de utilizare Denta Seal

Denta Seal se utilizează ca orice pastă de dinți obișnuită. Se recomandă pentru rezultate vizibile și rapid ca periajul să se realizeze de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Datorită compoziției speciale, Denta Seal nu prezintă reacții adverse, nu dăunează sănătății și poate fi utilizată cu încredere și de persoanele cu dinți sensibili.

De asemenea, pentru o protecție mai bună a dinților se recomandă o atenție mai mare la tipurile de alimente și băuturi consumate (reducerea consumului de zahăr, cafea și fumatului).

Denta Seal preț și oferte speciale

Un pachet de Denta Seal costă în mod obișnuit 318 lei, dar în această perioadă îl poți achiziționa la prețul redus de 159 lei.

Te-ai putea gândi că este un preț destul de ridicat pentru o pastă de dinți, dar Denta Seal este mult mai mult de atât. Nu conține fluor, deci este sigură pentru sănătatea organismului, umple fisurile și tratează cariile în fază incipientă, reface smalțul complet și conferă dinților strălucire naturală. Rezultatele sunt vizibile la câteva săptămâni de utilizare, acest lucru depinzând de frecvența periajului și alimentație.

Denta Seal se poate achiziționa numai online, de pe site-ul oficial al producătorului.

Păreri și mărturii ale clienților care au încercat Denta Seal

Una dintre cele mai puternice și eficiente paste de dinți la ora actuală, Denta Seal are efecte uimitoare asupra smalțului dinților, prin repararea completă a acestuia și protejarea constantă de factori nocivi. Multe persoane dintre cele care au încercat Denta Seal apreciază modul rapid de acțiune, chiar și pentru dinții mai sensibili. Efectul de plombare este unul real, prin care cariile aflate în fază incipientă sunt tratate și acoperite.

Dincolo de acțiunea benefică asupra dinților, clienții au fost mulțumiți de economisirea de bani și timp, pe care în alte condiții le-ar fi dat pe vizitele la stomatolog. Odată ajuns pe piața românească de produse de îngrijire dentară, Denta Seal a urcat rapid în topurile de vânzări, fiind un produs devenit deja indispensabil pentru mulți români.

Iată câteva dintre părerile acestora:

Luiza, 25 ani, Deva. ”De când mă știu am dinții sensibili și trebuie să fiu foarte atentă ce mănânc sau beau, pentru că pot să am dureri groaznice. După ce m-am spălat pe dinți cu Denta Seal timp de 1 lună, totul e altfel. Pot să beau rece sau să mănânc înghețată, fără să mai mă doară dinții. Chiar am observat că s-au deschis la culoare cu câteva nuanțe și arată mai strălucitor. De acum încolo voi folosi numai această pastă de dinți. Este cea mai bună încercată de mine până acum.”

Ionuț, 34 ani, București. ”Am mai încercat în trecut paste din dinți mai scumpe, care promiteau albirea dinților și refacerea smalțului, dar fără prea mari rezultate, cel puțin nu de durată. Folosesc de 2 luni Denta Seal și chiar își merită banii. Am dinții mai albi și arată mult mai bine. Aveam câteva pete pe dinții din față din cauza cafelei, dar si acestea s-au estompat aproape de tot. Gustul este suportabil și îmi place că respirația se menține proaspătă chiar și după câteva ore după ce am folosit pasta.”

Cecilia, 26 ani, Pitești.”Am folosit o dată la o prietenă această pastă de dinți, din curiozitate. Mi-a plăcut efectul imediat de respirație proaspătă care a persistat, si am decis să dau și eu o comandă. Am început să folosesc Denta Seal de aproximativ 3 luni și sunt extrem de încântată de rezultate. Mi-au dispărut unele carii mici de pe măsele, nu mai am dinții galbeni și arată mult mai sănătoși. Este un produs excepțional, până acum nu am găsit nimic similar.”

Pasta de dinti Denta Seal pareri, pret, forum

Concluzie

Denta Seal este o pastă de dinți cu totul diferită față de ce ai mai încercat până în acest moment. Duce la un alt nivel îngrijirea dinților, fiind un tratament pe care îl poți realiza acasă, prin simplul periaj al dinților de 2 ori pe zi. Umple fisurile, tratează și plombează cariile în stadii incipiente, reface smalțul și conferă acel alb natural al dinților. Toate acestea pot fi observate după 1-2 luni de utilizare.

Nu vei mai pierde timpul și banii la stomatolog, iar dinții tăi vor arăta mai bine ca niciodată. Un aspect important este că nu conține fluor, nu are reacții adverse și este destinat chiar și celor cu dinți sensibili. Crezi că ai nevoie în acest moment de o astfel de pastă de dinți?

6 comentarii la „Denta Seal – efect de plombare și albire a dinților cu 2 periaje pe zi”

    • Va functiona intr-o oarecare masura, dar fiind vorba de dinti falsi, nu veti beneficia de toate efectele sale. In cazul placii dentare, cea mai buna solutie ar fi sa apelati la o procedura profesionala de curatare, realizata in cabinetul stomatologic.

      Răspunde

Lasă un comentariu

four × 1 =

Pin It on Pinterest