Periuță de dinți electrică Oral-B PRO 3000, reîncărcabilă, curățare 3D, 4 programe, 3 capete + Irigator bucal Oral-B, 4 capete, Alb

Produsele de igiena dentară dezvoltate de Oral-B împreună cu Braun sunt bine cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor. În modelul Oxyjet, inginerii de la Braun au combinat eficiența periuțelor electrice cu puterea de curățare a irigatoarelor orale (a dușurilor bucale).

Set de ingrijire orala cu periuta electrica si irigator Oral-B Oxyjet-3000

Performanță și caracteristici

Periuța de dinți electrică inclusă în pachet este echipată cu tehnologia 3D Cleaning de la Oral-B. Aceasta oferă o curățare eficientă prin cele 40.000 de pulsații și 8800 de oscilații pe minut.

Periuța electrică este însoțită de 4 capete de periaj (pentru curățare normală, curățare profundă, curățare interdentară și curățarea limbii) și este echipată cu trei programe de îngrijire:

  • Curățare zilnică – pentru periajul zilnic;
  • Sensitive – eficient în cazul dinților sensibili;
  • Albire – pentru lustruirea suprafețelor dentare.

Desi, mai puține decât programele disponibile în cazul modelelor Oral-B 6000 sau Oral-B 9000, acestea trei sunt cele mai utilizate programe în mod normal și reușesc să răspundă în mare măsură tuturor nevoilor. Selectarea programului de periaj dorit se face ușor prin butonul de pe mâner, același buton prin care se și pornește/oprește periuța.

Cronometrul inclus, va ajuta să respectați durata recomandată de periaj și să aplicați un periaj uniform pe toți dinții.

Capătul de curățare interdentară este un accesoriu util, care în cazul modelelor amintite mai sus lipsește din echiparea standard. Totuși considerând faptul că această periuță vine însoțită de un un duș bucal, special conceput pentru curățarea profundă a spațiilor inter-dentare, utilitatea acestui capăt nu mai este foarte importantă.

Deși irigatoarele orale nu sunt foarte folosite, acestea sunt aparate foarte eficiente, care, prin intermediul unui jet puternic de apă și aer reușesc să ofere o curățare foarte bună a spațiilor inter-dentale, înlocuind cu succes ața dentară. În funcție de preferințe, presiunea jetului poate fi reglată. De asemenea, există 4 capete de rezervă.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Periuta electrica si irigator bucal Oral-B Oxyjet 3000

Usurința în utilizare

Periuța de dinți electrică este construită din materiale de calitate, iar mânerul cauciucat are o formă ergonomică. Mânerul conține indicatorul de stare a bateriei, cronometrul și indicatorul de presiune. Indicatorul de presiune vă avertizează atunci când aplicați prea multă presiune pe dinți.

Suportul permite fixarea pe perete (pachetul conține chiar și 2 dibluri) și oferă spațiu de depozitare pentru toate capetele de periaj și capetele irigatorului.

Încărcarea se face prin inducție, atât a periuței, cât și a irigatorului prin așezarea pe suport. Bateria este suficient de puternică pentru a asigura aproximativ două săptămâni de utilizare cu o încărcare completă.

Din păcate, periuța nu este însoțită de o husă/ suport pentru transport și nici nu are o unitate de încărcare portabilă, fiind astfel destul de greu de luat în deplasări.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Set periuta electrica si irigator bucal Oral-B Oxyjet 3000

Concluzie

Deși nu este unul dintre cele mai performante produse de pe piață, Oxyjet 3000 reușește să îmbine două produse de calitate într-un pachet atrăgător, atât ca preț, cât și ca funcționalități oferite. Un dezavantaj îl poate constitui lipsa de mobilitate a unității Oxyjet 3000, care este destul de greu de folosit în deplasări.

Am fi preferat două unităti separate (periuță și irigator oral), care să nu fie dependente de același suport. Este, totuși, o chestiune subiectivă, iar dacă lipsa de mobilitate nu vă afectează, atunci aceasta nu reprezintă o problemă esențială.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Încă nu știți care este periuța potrivită? Citiți mai multe detalii și despre celelalte periuțe de dinți electrice.


Părerea utilizatorilor*

L-am cumpărat deoarece am un aparat dentar, este foarte bun dupa aproximativ 2 luni de folosire spun că își merită banii! Îl recomand!
PRO:
– periuța electrică vine cu 3 accesorii (capete de periaj) pentru schimbare și un capăt pentru curățat limba;
– irigatorul are 4 capete de schimb, recipientul are 600 ml.
CONTRA:
– În descriere îl arată alb cu gri – el este alb cu albastru, oricum nu culoarea contează, dar e bine de știut și eu am avut o mica surpriză la primirea comenzii.

Am avut de ales între acest model și Waterpik wp-900. Am mers până la urmă pe varianta Oral-B Braun pentru fiabilitate (waterpik are presiunea dușului bucal ușor mai mare, dar pompa nu este atât de fiabilă) și pentru calitatea materialelor ușor superioară.

Ca să continui cu cele bune: periuța de dinți are putere foarte mare, curăță excelent și stă bine în mână. Are trei programe, spălare zilnică, spălare pentru dinți sensibili și înălbire dinți. Primul și al doilea program, utile. Ultimul, e vrajeală. Primești 3 capete pentru periuță, unul pentru spălatul zilnic, unul cică pentru înălbire și altul cu trei peri pentru cei cu aparat dentar (cred). Bateria se încarcă destul de greu, cred că a stat 12-14 ore, nu pot să vă zic exact cât ține, însă în orice caz, 4 zile minim la 3-5 spălări pe zi…. (citeste continuarea)

*Părerile utilizatorilor provin din mesajele primite pe adresa noastră, dar și de pe alte site-uri de specialitate, din România și internaționale.

Lasă un comentariu

1 × four =

Pin It on Pinterest