Periuța de dinți electrică Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04, 31000 mișcări de curățare/minut, 5 moduri, 2 capete, Alb

Performantă, dar și foarte elegantă, periuța de dinți Philips Sonicare Diamond Clean este vârful de gamă de la Philips. Inginerii de la Philips au reușit să implementeze tehnologia modernă Sonicare într-un produs frumos, elegant, care cu siguranță va oferi un plus de strălucire atât dinților tăi, cât și oricărei băi.

Periuta electrica Philips Sonicare Diamond Clean HX9332-40

Performanță și caracteristici

Numele „diamond” este inspirat de forma capetelor de periaj. Așezarea în formă de romb permite o densitate mai mare a perilor.

Philips Sonicare Diamond Clean nu este doar o periuță elegantă. Ea beneficiază de binecunoscuta tehnologie Sonicare, care asigură un periaj cu pulsații sonice de până la 31.000 de mișcări de periere pe minut, eliminând astfel eficient tartrul și îmbunătățind sănătatea gingiilor.

Inovația adusă de tehnologia Sonicare este că, operând la o viteză foarte mare, periuța forțează saliva și lichidele între dinți și la marginea gingiei, astfel încât asigură o curățare profundă, acolo unde alte periuțe nu reușesc să ajungă.

Conform celor de la Philips, periuța reușește să înlăture de până la 7 ori mai multă placă dentară bacteriană decât o periuță manuală și să albească dinții de două ori mai bine. Totuși, afirmația nu a fost confirmată de un studiu independent. Singura tehnologie de periere care a fost supusă unor teste independente este tehnologia oscilantă rotativă, care se găsește în modele precum Oral-B 6000 sau Oral-B 9000.

Philips Sonicare Diamond Clean este însoțită de 2 capete de periere (DiamondClean standard și DiamondClean compact cu peri de rigiditate medie) și oferă 5 programe de periaj:

  • Curățare – Program standard pentru îndepărtarea tartrului;
  • Albire – Mod de albire de 2 minute pentru înlăturarea petelor de suprafață, plus 30 de secunde suplimentare pentru curățarea și lustruirea dinților din față;
  • Lustruire – Mod rapid de 1 minut pentru curățarea și lustruirea dinților din față;
  • Îngrijirea gingiilor – Modul complet combină modul Clean cu un minut suplimentar, pentru stimularea și masajul delicat al gingiilor;
  • Sensibilitate – Mod extradelicat pentru dinți sensibili și gingii.

Fiecare program de curățare este atent controlat de cronometrul inclus, care, vă avertizează sonor și are grijă să includeți fiecare parte a danturii în programul de periaj. Astfel, puteți fi siguri ca ați efectuat un periaj corect, conform recomandărilor doctorilor stomatologi.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare Diamond Clean HX9332-40

Ușurința în utilizare

Dacă nu ați mai folosit o periuță de dinți electrică până acum, periuța Philips Sonicare Diamond Clean vă oferă un program de pornire ușoară. Acesta crește treptat puterea sonică pe parcursul primelor 14 perieri.

Capetele de periere pot fi schimbate rapid cu un singur clic. Mânerul are o formă ergonomică, iar gâtul de periere este ușor înclinat pentru a facilita curățarea zonelor greu accesibile. Pe mâner sunt indicate starea bateriei și programul de periaj selectat.

Echipată cu o puternică baterie reîncarcabilă de tip Litiu-Ion, periuța electrică Philips Diamond Clean funcționeaza până la trei săptămâni cu o singură încărcare completă, conform celor de la Philips. Există utilizatori care afirmă că bateria a ținut chiar și patru săptămâni.

Unul dintre primele lucruri deosebite pe care le veți observa la periuța Diamond Clean este suportul de încărcare. Are forma unui pahar, a cărui bază se conectează la priză. Odată așezată în pahar, periuța începe să se încarce. Deși poate că nu oferă reale avantaje practice, acest suport arată foarte bine.

Poți lua ușor periuța de dinți cu tine în deplasări pentru că vine însoțită de un toc de transport și un sistem de încărcare dublu, putând fi încărcată prin cablu USB de la laptop sau de la o priză de perete.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Periuta de dinti electrica Emag Philips Sonicare Diamond Clean HX9332-40

Concluzie

Ne-ar fi plăcut să vedem și un sterilizator UV pentru capetele de periaj, ca în cazul modelului Sonicare FlexCare HX6972/34, însă nu este o problemă majoră, căci acesta poate fi achiziționat separat.

Când au proiectat această periuță, inginerii de la Philips au reușit să creeze o periuță electrică care nu este doar eficientă, ci și foarte elegantă, Philips Sonicare Diamond Clean fiind probabil cea mai frumoasă periuță de dinți de pe piață.

Daca prețul ridicat nu vă sperie, puteți fi siguri că utilizarea regulată a periuței de dinți electrice Philips Sonicare Diamond Clean va contribui, cu siguranță, la menținerea sănătății orale și a unui zâmbet strălucitor și sănătos.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Încă nu știți care este periuța potrivită? Cititi mai multe detalii și despre celelalte periuțe de dinți electrice.

Pin It on Pinterest