Pachet Philips Sonicare HX6972/34, 2 periuțe de dinți electrice, 31000 mișcări de curățare/minut + 3 capete de periere

Philips este o companie de tehnologie diversificată, cu tradiție în dezvoltarea de produse de îngrijire inovative, utile și eficiente pentru menținerea sănătății. Modelul Sonicare FlexCare de la Philips este o periuță modernă, ce înglobează tehnologii deosebite și are o performanță impresionantă de curățare.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HX6972/34

Performanță și caracteristici

Periuța de dinți Philips Sonicare HX6972/34 se evidențiază prin tehnologia Sonicare, care oferă pulsații sonice și o combinație de mișcări la frecvență înaltă, ce asigură o curățare perfectă. Vei descoperi nu mai puțin de 31.000 de pulsații pe minut și te vei putea bucura în două minute de tot atâtea perieri câte efectuează o periuță manuală într-o lună întreagă. Ideea din spatele tehnologiei Sonicare este că, operând la o viteză foarte mare, periuța forțează fluidele și saliva între dinți și pe linia gingiei, astfel încât asigură o curățare profundă, acolo unde alte periuțe nu reușesc să ajungă.

Conform celor de la Philips, periuța Sonicare Flexcare înlătură de două ori mai multă placă decât alte periuțe. Totuși, nu vă bazați în totalitate pe această afirmație, pentru că nu a fost confirmată de un studiu independent. Singura tehnologie de periere care a fost supusă unor teste independente este tehnologia oscilantă rotativă, care se găsește în modele precum Oral-B 6000, Oral-B 9000 sau Oral-B 3000.

Periuța Philips Sonicare flexCare HX56972/34 este performantă, reușind să îndepărteze eficient tartrul. Astfel, are un efect benefic pentru sănătatea dinților și gingiilor și, deci, asupra stării generale de sănătate.

Conform spuselor utilizatorilor, periuța este eficientă în îndepărtarea petelor de cafea sau tutun, care sunt în general destul de greu de îndepărtat de pe dinți cu un periaj normal.

O funcționalitate deosebită este programul de periere personalizată, în funcție de dantură și necesități. Pentru acest lucru, Philips Sonicare flexCare HX6972/34 este dotată cu un program cu pornire ușoară. Acest program este util în special celor care nu au mai folosit în trecut o periuță electrică și permite adaptarea la noua periuță și la experiența Sonicare. Periuța de dinți electrică Philips oferă cinci moduri diferite de periaj, care oferă o experiență perfect adaptată, crescând șansele unei curățări perfecte. Astfel, puteți opta pentru masarea gingiilor, pentru curățare normală, pentru curățarea dinților sensibili sau pentru o simplă reîmprospătare.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HX6972/34

Ușurința în utilizare

Deși poate părea o periuță complexă, greu de folosit, Philips Sonicare FlexCare HX56972/34 este foarte ușor de folosit. Aceasta dispune de toate dotările necesare pentru o utilizare rapida și eficientă: are o baterie suficient de puternică pentru trei săptămâni de folosire, dispune de mai multe capete de periere și are un mâner ergonomic, construit din cauciuc, pentru o manevrare ușoară. De asemenea, dispune și de un afisaj care arată programul în care este periuța de dinți.

De multe ori, spălatul pe dinți devine un automatism și astfel câteodată uităm care este scopul, acela de a îndepărta bacteriile care cauzează tartru și, în final, carii. Umezeala din baie creează un mediu favorabil bacteriilor, care se dezvoltă și pe periuța noastră de dinți.

Daca gândul că, atunci când vă spălați pe dinți, odată cu periuța introduceți în gură milioane de bacterii, atunci trebuie să știți că Philips a găsit o soluție inteligentă pentru sterilizarea periuței între periaje. Cutia de plastic ce pare a fi doar un suport portabil, este de fapt un sterilizator cu lumină UV (lumină ultra-violetă), care ajută la îndepărtarea bacteriilor de pe capul de periere. Acesta distruge 99% dintre bacterii și viruși, inclusiv E Coli, Streptococcus și Herpes.

Periuța de dinți electrică Philips Sonicare poate fi utilizată în siguranță și pe aparate dentare (în acest caz capetele de periere se uzează mai repede), lucrări dentare (plombe, coroane, fațade dentare) și buzunare periodontale.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HX6972/34

Concluzie

Periuța vine însoțită de un cap de periere standard, pentru o curățare generală și un cap de periere compact pentru curățarea cu precizie a zonelor mai dificile. Sfatul doctorilor privind durata minimă de două minute a periajului este ușor de urmat cu cronometrul din dotare.

Creată din materiale de calitate, echipată cu funcții avansate de curățare și însoțită de accesorii foarte utile (cum este sterilizatorul UV), Philips Sonicare Flexcare HX6972/34 este o periuță care merită toată atenția. Prețul este ceva mai mare decât al altor periuțe de dinti electrice, însă puteți considera prețul plătit o investiție în sănătatea dumneavoastră. Folosirea regulată vă va aduce sigur îmbunătățiri ale sănătății orale.

Disponibilă online la: Emag | Evomag | Elefant | Marketonline.

Încă nu știți care este periuța potrivită? Citiți mai multe detalii și despre celelalte periuțe de dinți electrice.

Părerea utilizatorilor

Am avut un produs al concurentei pana de curand. Si tot aveam pete pe dinti de la cafea si tigari. Inca de la prima folosire a Sonicare, am avut impresia ca nu m-am spalat pe dinti de 2 ani… Senzatia e extraordinara… Parca mi-a ascutit dintii. M-am indragostit… Si nu sunt platit de nimeni sa scriu review-uri pozitive. Merita fiecare banut… Cu prisosinta.” (citeste mai departe)

Lasă un comentariu

4 × three =

Pin It on Pinterest